Verjon

VERJON_LOGO_WIT
VERJON_LOGO_WIT

€445.000,00

Stijlvolle Villa met Onbegrensde Mogelijkheden

Deze prachtige villa biedt alles wat u zich kunt wensen op de gelijkvloerse verdieping, met de mogelijkheid om nog veel extra kamers te creëren op de zolder. U betreedt de woning via een ruime inkomhal met een gastentoilet. De gigantische woonkamer van 54,39 m² is perfect voor gezellige avonden met familie en vrienden. De leefkeuken, met een oppervlakte van 38,31 m², is ideaal voor kookliefhebbers en biedt voldoende ruimte voor een eethoek. Daarnaast vindt u naast de leefkeuken een handige koude berging en een ruime garage van 33,80 m².

De villa beschikt over twee comfortabele slaapkamers, waarvan de eerste 10,93 m² groot is en de tweede 15,55 m². De badkamer is uitgerust met een lavabo, toilet en bad/douche. Een zoldertrap leidt naar de zeer ruime zolder, die tal van mogelijkheden biedt voor het creëren van extra kamers naar uw wens.

Buiten vindt u een mooie oprit die langs de voortuin naar de garage leidt. Er zijn twee a drie staanplaatsen beschikbaar, evenals een carport voor extra beschutting. De zeer ruime tuin met terras biedt een landelijke verzicht en is perfect voor buitenactiviteiten en ontspanning.

Kortom, deze villa combineert het comfort van een gelijkvloerse woning met de flexibiliteit om extra ruimte te creëren op de zolder. Een unieke kans voor wie op zoek is naar een ruime en veelzijdige woning met prachtige ruimtes.

EPC: 547 kWh/m2 (UC: 0003294760)
Bruikbare vloeroppervlakte volgens EPC: 207m2

Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.energiesparen.be/nr/renovatieverplichting.

Indeling

Woonkamer:

1

Keuken:

1

Berging:

1

Garage:

1

Slaapkamer:

2

Zolder:

1

Badkamer:

1

Toilet:

2

Terras:

1

Tuin:

1

Informatie

Adres: Lichterveldsestraat 126

​​​​​Plaats: 8851 Koolskamp

Referentie: JV24053

Bestemming: Agrarisch gebied

Totale oppervlakte: 1.579,00 m²

Bewoonbare oppervlakte: 207,00 m²

Epc-Waarde: 547

Epc certificaat: Ja

Bebouwing: Open

Type: Villa

Bouwjaar: 1977

Dagvaarding:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Bouwvergunning:

Ja

Verkavelingsvergunning:

Ja

Recht van voorkoop:

Nee

Gevalideerd As Built attest:

Nee

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Geinventarisseerd erfgoed:

Elektriciteit:

Ja

Stadswater:

Ja

Stookolie:

Ja

Bouwjaar:

 1977

Ligging

Delen op